0
Winkelmand

Rodekool met rode ui, kappertjes en kersenbier

Probeer ook eens rodekool met rode ui, kappertjes en kersenbier!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter en fruit hierin de ui met de suiker circa 3 minuten.
  2. Voeg de kool toe en roerbak een paar minuten.
  3. Giet het bier er langzaam bij en breng aan de kook. Roer de kool goed door, voeg wat zout toe en stoof met het deksel op de pan op een lage stand in circa 50 minuten gaar.
  4. Breng de kool op smaak met zout en peper en schep over in een schaal. Schep de kappertjes, olijfolie en balsamicoazijn erdoor.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel boter

1 rode ui gesnipperd

1 theelepel bruine basterdsuiker

600 gram rodekool fijngesneden

1 flesje kersenbier

2 eetlepels kappertjes

1 eetlepel olijfolie extra vergine

1 eetlepel balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,89
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,79
Alternatief
1
8720600610059 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624513559 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
12
Vetten
5
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0