0
Winkelmand

Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Probeer ook eens deze heerlijke roerbak van hutspot, selderij en slavink!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de olie in een wok. Fruit de uien uit het pakket glazig.
  2. Voeg wortel en knolselderij toe en roerbak 5 minuten. Giet de bouillon erbij en roerbak alles in 8 minuten gaar.
  3. Schep de krieltjes erdoor, bak ze 2 minuten mee en voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Bak intussen de slavinken in het bakproduct in 12 minuten goudbruin en gaar.
  5. Serveer de roerbakschotel met de slavinken en de mosterd of piccalilly erbij.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels zonnebloemolie
of
4 eetlepels arachideolie

500 gram hutspotgroenten panklaar

300 gram knolselderij geschild, in blokjes

100 milliliter vleesbouillon

450 gram krieltjes voorgekookt

4 slavinken

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

4 eetlepels mosterd
of
4 eetlepels piccalilly

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
Minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Minikrieltjes voordeelverpakkingUNBRANDED Voorgekookte minikrieltjes 600g0,89
Alternatief
1
8713526800796 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Becel Original vegan bakboter voordeelfles product photo
Becel Original vegan bakboter voordeelflesBecel Original Bakboter Vegan en 100% Plantaardig met Omega 3 Voordeelfles 750 ml3,35
1
8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Kühne Piccalilly product photo
Kühne PiccalillyKühne Piccalilly Traditionele 360 g0,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

hutspotgroenten
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
615
Koolhydraten
34
Vetten
40
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0