0
Winkelmand

Roerei in een bloempotje

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood goudbruin en verkruimel deze vervolgens in een keukenmachine of met de hand. Steek met de stekers vormpjes uit de kaas.
  2. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een kleine koekenpan en giet de eieren erin.
  3. Blijf roeren tot het ei gestold en gaar is. Verdeel het roerei over de potjes en schep het broodkruim erop.
  4. Bestrooi met de peterselie en bieslook. Prik de kaasfiguurtjes op de zoute sticks en steek in de potjes.

Ingrediënten

3 sneeën volkorenbrood zonder korst

1 plak kaas à ca. 1.5 cm dik

5 eieren

2 eetlepels olie

1 handje platte peterselie fijngehakt

1 handje bieslook fijngehakt

6 zoute sticks

Ingrediënten

Voor 0 personen

Boeren volkoren brood heel product photo
Boeren volkoren brood heelHeel volkorentarwebrood1,63
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
g'woon zoute sticks product photo
g'woon zoute sticksg'woon zoute sticks 250gr0,46
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
7
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
11
Vezels
1
Zout
0.7
Suiker
0