0
Winkelmand

Roerei in een bloempotje

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood goudbruin en verkruimel deze vervolgens in een keukenmachine of met de hand. Steek met de stekers vormpjes uit de kaas.
  2. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een kleine koekenpan en giet de eieren erin.
  3. Blijf roeren tot het ei gestold en gaar is. Verdeel het roerei over de potjes en schep het broodkruim erop.
  4. Bestrooi met de peterselie en bieslook. Prik de kaasfiguurtjes op de zoute sticks en steek in de potjes.

Ingrediënten

3 sneeën volkorenbrood zonder korst

1 plak kaas à ca. 1.5 cm dik

5 eieren

2 eetlepels olie

1 handje platte peterselie fijngehakt

1 handje bieslook fijngehakt

6 zoute sticks

Ingrediënten

Voor 0 personen

Rond volkoren brood heel product photo
Rond volkoren brood heelRond volkoren brood heel1,22
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 30+ kaas geraspt product photo
Melkan Jong belegen 30+ kaas gerasptMelkan Kaas 30+ Jong belegen WGM Geraspt 175g2,32
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,89
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
g'woon zoute sticks product photo
g'woon zoute sticksg'woon zoute sticks 250gr0,46
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
7
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
11
Vezels
1
Zout
0.7
Suiker
0