0
Winkelmand

Roerei met eetbare lepel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Steek of snijd uit een plakje bladerdeeg 2x een lepelvorm.
  3. Leg de lepels op een bakplaat met bakpapier.
  4. Klop 1 ei los en bestrijk de lepels hiermee.
  5. Bestrooi met sesam- of maanzaad en bak de lepels in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  6. Laat ze afkoelen terwijl je een roerei maakt.
  7. Klop het andere ei los met de melk en laat intussen een klein klontje boter zachtjes smelten in een koekenpan (laat niet bruin worden).
  8. Roer het ei een paar minuten in de pan tot het is gestold.
  9. Schep het roerei in een mooi schaaltje, schaaf er wat oude kaas over en garneer met sprietjes bieslook.
  10. Serveer met de eetbare lepels.

Ingrediënten

1 persoon

1 plakje bladerdeeg

2 eieren

1 eetlepel sesamzaad
of
1 eetlepel maanzaad

0.5 eetlepel melk

1 klontje boter

0.5 eetlepel oude kaas geraspt

5 sprieten bieslook

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
8710274008887 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
Verstegen Maanzaad product photo
Verstegen MaanzaadVerstegen Maanzaad 54 g Pot2,39
Alternatief
1
20856 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief