0
Winkelmand

Rolletje pekelvlees met groene asperges en mierikswortelcrème

Aan de rol met pekelvlees.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en wat zout aan de kook.
  2. Verwijder zo nodig de harde onderkantjes van de asperges.
  3. Blancheer de asperges 3 minuten in het kokende water.
  4. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken op een schone theedoek.
  5. Meng de crème fraîche met de mierikswortel.
  6. Leg de plakken pekelvlees op je werkblad.
  7. Besmeer dun met de mierikswortelcrème.
  8. Leg een asperge op elke plak pekelvlees en rol op.
  9. Bestrooi met de bieslook.

Ingrediënten

4 personen

12 groene aspergetips

4 eetlepels crème fraîche

1 eetlepel mierikswortel (potje)

12 plakjes pekelvlees

10 sprietjes Bieslook (gehakt)

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
3
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Kühne Mierikswortel fijn geraspt product photo
Kühne Mierikswortel fijn gerasptKühne Mierikswortel Fijn Geraspt 140 g1,09
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke runderham product photo
Trots van Coop Authentieke runderhamRunderham "Pekelvlees"2,75
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief