0
Winkelmand

Romige avocadosoep met garnalen

Een heerlijk, romige soep om te serveren als voorgerecht of lekker tussendoor.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de sjalotjes en verhit daarna de olie. Bak vervolgens de sjalotjes glazig
  2. Halveer de avocado's en haal het vruchtvlees eruit. Schep de sjalotjes, het vruchtvlees van de avocado, de bouillon, fijngehakte peterselie, zout en peper in een blender en mix tot een romig geheel.
  3. Verwarm de soep circa 6 minuten op een lage stand (niet laten koken) en meng de helft van de garnalen erdoor.
  4. Verdeel de soep over 4 kommen, bestrooi eventueel met extra peterselie en leg de rest van de garnalen erop.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

4 sjalotjes gesnipperd

2 avocado's gehalveerd

700 milliliter kippenbouillon

handje peterselie (naar smaak toevoegen) fijngehakt

200 gram Hollandse garnalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
8718963343998 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
4
Vetten
27
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0