0
Winkelmand

Romige chocolade pindakaas ijsjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de bananen in stukjes.
  2. Voeg de 250 ml amandelmelk, gesneden bananen, 3 el pindakaas en 2 el honing toe aan de blender. Mix het tot een egaal mengsel.
  3. Giet het mengsel in de plastic ijsvormpjes en steek de stokjes erin. Zet dit in de vriezer. Na een uur of zes zijn je ijsjes bevroren.
  4. Snijd de pinda's fijn en de chocolade in kleine stukjes.
  5. Chocolade kun je smelten au bain-marie. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet die op een pan met lichtjes kokend water. Zorg ervoor dat de onderkant van de kom het water niet raakt. Laat de chocolade smelten en roer geregeld.
  6. Giet de chocolade in een beker of een kom.
  7. Haal de ijsjes uit de vriezer en uit de vormpjes en dip de ijsjes in de gesmolten chocolade. Versier de ijsjes met pinda's en ze zijn klaar om te eten!

Ingrediënten

250 milliliter amandelmelk

2 bananen

3 eetlepels pindakaas

2 eetlepels honing

1 handje ongezouten pinda

150 gram pure chocolade

Ingrediënten

Voor 0 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2

Niet beschikbaar

amandelmelk
Geen product gevonden

Alternatief