0
Winkelmand

Romige chocolademelk

Probeer eens deze romige chocolademelk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer het cacaopoeder in een mok goed door met de suiker.
  2. Voeg een klein scheutje melk toe en roer glad.
  3. Breng de rest van de melk al kloppend aan de kook tot de melk gaat schuimen en roer de hete melk door het cacaomengsel.
  4. Voeg een scheutje whisky-roomlikeur of andere romige likeur toe.
  5. Schenk in een glas en maak af met een toef geklopte slagroom.
  6. Bestrooi met kaneelpoeder.

Ingrediënten

1 persoon

1 eetlepel cacaopoeder

20 gram suiker

200 milliliter volle melk

1 scheutje whisky-roomlikeur

1 toefje slagroom lobbig geklopt

1 theelepel kaneelpoeder om te bestrooien

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Melkan Volle melk product photo
Melkan Volle melkMelkan Melk Verse Volle 1 l Pak met punt1,15
Alternatief
1
8710701005397 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief