0
Winkelmand

Romige gnocchi met spinazie en tomaat

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de zongedroogde tomaten met de crème fraîche, slagroom, 1 eetlepel pijnboompitten en knoflook in een keukenmachine tot een romige saus.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verwarm de saus in een koekenpan, voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie erin slinken. Roer de gnocchi erdoor en laat nog 5 minuten pruttelen.
  5. Bestrooi met de overige pijnboompitten en de kaas.

Ingrediënten

4 personen

500 gram gnocchi

0.5 potje gedroogde tomaat op olie

125 gram crème fraîche

125 milliliter slagroom

2 eetlepels pijnboompitten

2 teentjes knoflook

250 gram cherry-/kerstomaatjes

600 gram spinazie panklaar

75 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand Italia Gnocchi di Patate product photo
Grand Italia Gnocchi di PatateGrand'Italia Gnocchi di Patate 500 g Tray1,99
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,95
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
660
Koolhydraten
64
Vetten
32
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
24
Vezels
9
Zout
3.9
Suiker
0