0
Winkelmand

Romige kerrierijst met pangasius

Romige kerrierijst met pangasius

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de sjalot fijn en pers de knoflook.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de sjalot en de knoflook. Voeg de rijst toe en meng goed door elkaar. Schenk de kokosmelk, 150 ml water en de kerrie toe en breng aan de kook. Kook ongeveer in 15 minuten gaar.
  3. Verhit een koekenpan met olie en bak de pangasius rondom goudbruin en gaar.
  4. Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin en krokant.
  5. Verdeel de romige rijst over de borden en serveer met de pangasius. Garneer met de amandelen, koriander en een partje citroen.

Ingrediënten

4 personen

4 stuks Pangasius citroen dille

300 gram basmatirijst

400 ml kokosmelk

1.5 eetlepels kerrie

100 gram amandelen

1 teentje knoflook

1 stuks sjalot

1 bosje koriander

1 stuks citroen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725025784 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
Verstegen Kerrie product photo
Verstegen KerrieVerstegen Kerrie 40 g Pot2,25
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief