0
Winkelmand

Romige linguini met courgette en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de courgette.
  2. Voeg de sjalotten toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de crème fraîche en de helft van de munt toe.
  3. Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Meng de linguini met 4 eetlepels van het kookwater door de saus.
  4. Draai de pasta op en verdeel vervolgens over borden. Bestrooi met de geitenkaas en de rest van de munt.

Ingrediënten

4 personen

350 gram linguine
of
350 gram tagliatelle

3 eetlepels olijfolie

2 courgettes in kleine blokjes

4 sjalotjes in dunne ringen

150 milliliter crème fraîche

4 eetlepels munt gehakt

25 gram harde geitenkaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand Italia Linguine all uovo product photo
Grand Italia Linguine all uovoGrand'Italia Linguine all'Uovo 500 g1,99
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
2
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
560
Koolhydraten
72
Vetten
22
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
16
Vezels
4
Zout
0.2
Suiker
0