0
Winkelmand

Romige paddenstoelensoep

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en bak hierin de paddenstoelen 20-30 minuten op middelhoge stand tot de paddenstoelen geslonken zijn en al het vocht is verdampt. Voeg de knoflook, ui en tijm toe en bak 5 minuten op een lage stand.
  2. Houd wat paddenstoelen apart om te garneren. Voeg de bouillon toe aan de pan en kook circa 15 minuten.
  3. Pureer de soep en voeg de mascarpone toe. Roer tot de mascarpone is gesmolten en verdeel de soep over kommen.
  4. Garneer met de paddenstoelen, bestrooi met de peterselie en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

750 gram gemengde paddenstoelen grof gehakt, schoongeveegd

3 teentjes knoflook gehakt

1 rode ui gesnipperd

3 takjes tijm

750 milliliter kippenbouillon

150 gram mascarpone

0.5 bosje peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710725005649 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
14
Vetten
31
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
10
Vezels
5
Zout
2.2
Suiker
0