0
Winkelmand

Romige roeromelet met Hollandse garnalen

Probeer ook eens deze heerlijke romige roer-omelet met Hollandse garnalen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren met de room of de roomkaas goed los en maal er wat peper en zout over.
  2. Verwarm de boter in de pan en bak het eimengsel al roerende op middelhoge stand in enkele minuten lobbig.
  3. Schep de dille of de bieslook door de garnalen.
  4. Verdeel het roerei over 4 borden en verdeel hier over de garnalen. Maal er nog wat peper over.

Ingrediënten

4 personen

6 eieren

100 milliliter slagroom
of
100 gram roomkaas

15 gram boter

0.5 eetlepel dille fijngehakt
of
5 eetlepels bieslook fijngehakt

150 gram Hollandse garnalen gepeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,59
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
260
Koolhydraten
2
Vetten
20
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0