0
Winkelmand

Romige Toscaanse gnocchi

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een kopje van het kookvocht.
  2. Verwarm de pesto met de kookroom in een koekenpan. Voeg de spinazie handje voor handje toe aan de saus en laat deze erin slinken. Rooster intussen de pijnboompitten kort in een droge, hete koekenpan.
  3. Voeg de gnocchi toe aan de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

500 gram gnocchi koelvers

500 gram gnocchi koelvers

1 pot rode pesto ca. 180 g

250 milliliter kookroom

600 gram spinazie panklaar

50 gram pijnboompitten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand 'Italia Mini Gnocchi di patate product photo
Grand 'Italia Mini Gnocchi di patateGrand 'Italia Mini Gnocchi di patate1,99
1
g'woon Rode pesto multipack product photo
g'woon Rode pesto multipackg'woon Rode Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Melkan Kookroom 20% vet product photo
Melkan Kookroom 20% vetmelkan Kookroom 20% vet 250ml0,64
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie2,09
Alternatief
1
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
51
Vetten
40
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
15
Vezels
7
Zout
3.3
Suiker
0