0
Winkelmand

Romige yoghurtijsjes met roodfruit-swirl & kokos

Probeer eens deze romige yoghurtijsjes met roodfruit-swirl & kokos!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de aardbeien met de staafmixer.
  2. Meng de poedersuiker en het citroensap door de aardbeienpuree. Schep de yoghurt in 2-3 slagen erdoor zodat een marmereffect ontstaat.
  3. Schenk het yoghurtmengsel in de ijslollyvormpjes. Steek de ijslollystokjes in de vormpjes en sluit deze af. Laat de ijsjes in de ijskast minimaal 4 uur invriezen.
  4. Smelt de chocolade au bainmarie. Hak de noten grof.
  5. Neem de ijsjes uit de vormpjes en leg ze op een vel bakpapier. Schep de gesmolten chocolade over de ijsjes en bestrooi direct met de pistachenootjes en geraspte kokos. (de chocolade wordt door de koude ijsjes snel weer hard).
  6. Serveer de ijsjes meteen of leg ze tot gebruik in een bewaarbakje terug in de diepvries.

Ingrediënten

8 personen

250 gram aardbeien in stukjes, schoongemaakt

2 eetlepels poedersuiker

2 theelepels citroensap

600 gram roomyoghurt aardbei

150 gram witte chocolade in blokjes

3 eetlepels ongezouten pistachenoten

2 eetlepels kokos geraspt

Ingrediënten

Voor 8 personen

8713893008580 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710624224851 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
2
Pistachenoten ongezouten product photo
Pistachenoten ongezoutenPistachenoten ongezouten3,25
Alternatief
1
90433726 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
245
Koolhydraten
25
Vetten
14
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0