0
Winkelmand

Roomijs met bitterkoekjes, banaan en fudgesaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem een dag van tevoren het ijs uit de diepvries en schep een laagje koekkruim in een stevig glas.
  2. Verdeel daarover een laagje banaan en een laagje roomijs. Ga zo door tot het glas vol is en zet afgedekt terug in de diepvries.
  3. Verwarm de fudge in een schaaltje circa 1 minuut in de magnetron op 450 watt. Roer door en verwarm nog circa 40 seconden.
  4. Giet de warme fudgesaus over het dessert en serveer de rest van de saus erbij.

Ingrediënten

1 persoon

125 milliliter roomijs

6 bitterkoekjes verkruimeld

1 banaan in plakjes

100 gram karamelfudge

Ingrediënten

Voor 1 persoon

g'woon Roomijs banketbakker product photo
g'woon Roomijs banketbakkerg'woon Banketbakkers Roomijs 1l2,29
Alternatief
1
g'woon Bitterkoekjes product photo
g'woon Bitterkoekjesg'woon bitterkoekjes 250 gram1,45
Alternatief
1
Bananen circa 6 stuks product photo
Bananen circa 6 stuksBananen circa 6 stuks1,79
Alternatief
1
Lonka soft fudge caramel & sea salt product photo
Lonka soft fudge caramel & sea saltLonka Soft Fudge -Caramel & Sea Salt 180g1,65
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
980
Koolhydraten
159
Vetten
33
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
10
Vezels
4
Zout
0.8
Suiker
0