0
Winkelmand

Roomkaastaartje met vijgen en gember

Probeer ook eens deze heerlijk roomkaastaartje met vijgen en gember!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zorg ervoor dat de kaas op kamertemperatuur is. Verdeel de helft van de roomkaas over de timbaaltjes.
  2. Schep daarop de blauwe kaas en verdeel daarover de rest van de roomkaas.
  3. Druk de kaas iets aan met de achterkant van een natgemaakt lepeltje.
  4. Zet de timbaaltjes minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven (dit kan ook een dag van tevoren).
  5. Steek de zijkant van de kaas een beetje los met een scherp mesje zodat er lucht bijkomt. Keer de taartjes op de borden.
  6. Kruis de vijgen in, zet ze ernaast. Verwarm de gembersnippers met de siroop 20 seconden in de magnetron op 800 Watt en giet dit over de vijgen.

Ingrediënten

4 personen

200 roomkaas naturel

100 gram danish blue
of
100 gram gorgonzola

4 vijgen

2 eetlepels gembersnippers

5 eetlepels gembersiroop

Ingrediënten

Voor 4 personen

Philadelphia Roomkaas light product photo
Philadelphia Roomkaas lightPHILADELPHIA CREAM CHEESE-SOFT LIGHT GOUT FRAIS ET CREMEUX-MOINS DE M.G**/ FRISSE & ROMIGE SMAAK- MINDER VET** 200 GR1,89
Alternatief
1
Castello Danablu traditional product photo
Castello Danablu traditionalCastello Molt kaas 50+ Danablue 125gr1,29
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Vijgen product photo
VijgenVijgen 250gr3,77
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Smaakt Bio gembersiroop product photo
Smaakt Bio gembersiroopSmaakt Gembersiroop 215 ml fles3,79
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
380
Koolhydraten
31
Vetten
24
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0