0
Winkelmand

Roomswirl met citroen, basilicum en pistache

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de glazen licht vochtig en zet ze in de diepvries. Klop de slagroom met de mixer bijna stijf.
  2. Voeg de poedersuiker toe en klop deze kort op een lage stand erdoor. Klop de mascarpone kort op een lage stand.
  3. Spatel de citroenrasp met de mascarpone en gehakte basilicum door de slagroom. Zet dit mengsel 10-15 minuten in de koelkast.
  4. Schep het dan in de spuitzak en spuit een dikke spiraalvormige wolk in de twee koude glazen.
  5. Strooi de pistachenootjes erover en garneer met de extra basilicumblaadjes. Serveer de cantuccini erbij.

Ingrediënten

2 personen

125 milliliter slagroom

25 gram poedersuiker

100 gram mascarpone

1 citroen rasp

basilicum (naar smaak toevoegen) gehakt, om te garneren

basilicum (naar smaak toevoegen) gehakt, om te garneren

25 gram pistachenoten grof gehakt

amandelcantuccini (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
2151620000000 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
22
Vetten
53
Verzadigde vetten
31
Eiwitten
6
Vezels
2
Zout
0.2
Suiker
0