0
Winkelmand

Rosbief met bosui en worteljulienne

Heerlijke rosbief met bosui en worteljulienne, perfect tijdens de speciale dagen van het jaar!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  2. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  3. Voeg aan het bakvet een klein scheutje sojasaus en kokosmelk toe. Bestrooi met gebakken uitjes. Lekker met kroepoek.

Ingrediënten

4 personen

4 kleine bieflappen in dunne plakjes

2 eetlepels milde Indiase currypasta

200 gram wortels in ragfijne reepjes
of
1 winterwortel in smalle reepjes

2 lente-/bosuitjes in ringen

1 eetlepel platte peterselie gehakt

4 eetlepels wokolie

sojasaus (naar smaak toevoegen)

100 milliliter kokosmelk

gebakken uitjes (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2308684000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,29
Alternatief
2
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,29
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Go-Tan Gebakken Uitjes 100 g product photo
Go-Tan Gebakken Uitjes 100 gGo-Tan Gebakken Uitjes 100 GRM cup0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
11
Vetten
24
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
20
Vezels
3
Zout
1.6
Suiker
0