0
Winkelmand

Rosbiefhapje met kappertjes en parmezaan

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de saus. Voeg als deze te dik is 1 theelepel water toe.
  2. Verdeel plukjes rucola over de schaaltjes. Vouw de rosbief in roosjes en leg deze op de rucola. Schep een beetje saus erop en verdeel de kappertjes en parmezaan erover.

Ingrediënten

50 gram rucola grof gehakt

12 plakjes rosbief vleeswaren

1 eetlepel kappertjes

50 gram Parmezaanse kaas gesnipperd

voor de saus

3 eetlepels mayonaise

1 teentje knoflook fijngehakt

2 eetlepels balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 0 personen

Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
2
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
70
Koolhydraten
0
Vetten
5
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0.3
Suiker
0