0
Winkelmand

Rouleau van vis met gerookte zalm en tagliatelle

Probeer ook eens deze heerlijke rouleau van vis met gerookte zalm en tagliatelle!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de visfilets goed droog met keukenpapier en maal er aan beide kanten peper over. Verdeel de plakjes zalm over de visfilets. Rol op en steek eventueel vast met een prikker.
  2. Leg de spinazie in een vergiet en giet er kokend water over zodat de spinazie wat slinkt. Knijp uit en hak grof.
  3. Verhit 3 eetlepels olie met de knoflook in een hapjespan en fruit op een lage stand. Kook de tagliatelle beetgaar.
  4. Verhit intussen een paar druppels olie in een koekenpan en bak de visrouleau op middelhoge stand rondom aan
  5. Giet de tagliatelle af en schep met de gehakte spinazie en boter een paar minuten door de knoflookolie. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rouleau van vis.

Ingrediënten

4 personen

4 dunne visfilets van gelijk formaat

200 gram gerookte zalm

600 gram spinazie panklaar

4 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook geperst

300 gram tagliatelle
of
groene tagliatelle (naar smaak toevoegen)

50 glazen boter in stukjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,95
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
Grand'Italia Tagliatelle product photo
Grand'Italia TagliatelleGrand'Italia Tagliatelle all'Uovo 500 g2,99
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
18

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
685
Koolhydraten
56
Vetten
31
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
43
Vezels
5
Zout
1.8
Suiker
0