0
Winkelmand

Rozemarijn-amandelpesto

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de amandelen met de rozemarijnnaaldjes, de tomaten op olie, 100 ml olie van de tomaten, het citroensap en de olijfolie tot een pesto.
  2. Schep in een brandschoon potje en bewaar afgesloten maximaal 1 week in de koelkast. Lekker bij kip, vis, rauwe ham en salami.

Ingrediënten

75 gram blanke amandelen

3 eetlepels rozemarijnnaaldjes

200 gram gedroogde tomaten op olie

1 eetlepel citroensap

100 milliliter olijfolie

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718503613406 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief