0
Winkelmand

Rozemarijnaardappeltjes met karbonade en geroosterde tomaten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep de aardappelschijfjes op een bakplaat om met de rozemarijn, 1 eetlepel olie, zout en peper.
  2. Schuif hoog in de oven. Leg de tomaten in een ovenschaal en bestrijk ze met olie.
  3. Bestrooi met de kruiden en zout. Schuif ze na 10 minuten bij de aardappels in de oven.
  4. Bestrijk de karbonades met de rest van de olie en maal zout en peper erover. Gril of bak ze aan beide kanten in circa 15 minuten gaar.
  5. Voeg in de laatste minuut de knoflook toe aan het bakvet en fruit kort mee. Serveer de karbonades met de aardappelschijfjes en tomaten. Bedruppel het vlees eventueel met wat citroensap.

Ingrediënten

4 personen

450 gram aardappelschijfjes koelvers

2 takjes rozemarijn
of
1 eetlepel gedroogde rozemarijn

4 eetlepels olie

500 gram trostomaten

1 eetlepel Provençaalse kruiden

4 schouderkarbonades

2 teentjes knoflook geperst

0.5 citroen

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624300364 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
2135600000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Provençaalse kruiden product photo
Verstegen Provençaalse kruidenDeze Provencaalse kruiden van Verstegen bestaan uit basilicum, tijm, oregano, rozemarijn, peterselie en dragon.1,95
Alternatief
1
2310050000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
23
Vetten
22
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
38
Vezels
4
Zout
0.2
Suiker
0