0
Winkelmand

Rucolastamppot met feta en kruidencroutons

Probeer nu ook eens deze heerlijke rucolastamppot met feta en kruidencroutons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de aardappelen op met water en zout en kook ze gaar.
  2. Verwarm ondertussen de olijfolie met de knoflook en de peper op lage stand tot de olie begint te geuren.
  3. Schep de knoflook en peper uit de olie en houd apart. Bak de blokjes brood in deze geurige olie goudbruin.
  4. Schep ze uit de pan en leg ze op een stuk keukenpapier.
  5. Giet de aardappelen af en voeg de rucola, de knoflook, de rode peper en de warme olijfolie uit de pan toe.
  6. Stamp alles grof en breng goed op smaak met zout en peper. Schep de feta erdoor. Serveer de stamppot met de knoflookcroutons.

Ingrediënten

4 personen

750 gram kruimige aardappels geschild, in blokjes

50 milliliter extra vergine olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

0.5 rode peper fijngesneden, zonder zaadjes

3 sneeën witbrood zonder korst

300 gram rucola fijngesneden

100 gram feta verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Euro witbrood heel product photo
Euro witbrood heelHeel witbrood0,80
Alternatief
1
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
2
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
405
Koolhydraten
45
Vetten
19
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0