0
Winkelmand

Rueda sangria

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer in een ruime karaf de cointreau of water met poedersuiker totdat de suiker is opgelost. Schenk de Nava Rueda verdejo of een andere Spaanse witte wijn erbij.
  2. Voeg de perzik, sinaasappel en de druiven toe aan de sangria.
  3. Laat de karaf minimaal 2 uur koelen in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren het koolzuurhoudend mineraalwater en ijsblokjes toe.

Ingrediënten

100 milliliter Cointreau
of
100 milliliter water

2 eetlepels poedersuiker

1 fles witte wijn gekoeld

1 perzik in plakken

1 sinaasappel in plakken

100 gram witte druiven

300 milliliter mineraalwater met koolzuur gekoeld

10 ijsblokjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

3035542012607 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8722200954212 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
1
5060108902823 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Key Halve perziken op lichte siroop product photo
Key Halve perziken op lichte siroopKey Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,19
Alternatief
1
Bar-le-Duc Mineraalwater koolzuurhoudend product photo
Bar-le-Duc Mineraalwater koolzuurhoudendBAR LE DUC MINERAALWATER KOOLZUURHOUDEND 1,5 LITER FLES0,85
Alternatief
1
4044622489436 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief