0
Winkelmand

Runderbouillon met tortellini en gefrituurde knoflook

Probeer ook eens deze heerlijke Runderbouillon met tortellini en gefrituurde knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de bouillon, voeg de sherry en laurier toe en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand.
  2. Verhit intussen de zonnebloemolie in een koekenpan, voeg de knoflook toe en bak deze rustig licht goudbruin en krokant. Schep de knoflook uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Giet de knoflookolie in de soep en roer door. Kook de tortellini in circa 15 minuten gaar in de bouillon.
  4. Serveer de bouillon in kleine glaasjes en bestrooi met wat bieslook en de gefrituurde knoflook.

Ingrediënten

6 personen

750 milliliter runderbouillon

4 eetlepels sherry

1 laurierblaadje

3 eetlepels zonnebloemolie

2 teentjes knoflook in dunne plakjes

250 gram tortellini

1 handje bieslook fijngesneden

Ingrediënten

Voor 6 personen

O'cral Runderbouillon product photo
O'cral RunderbouillonO'CRAL Runderbouillon 340 ml0,87
Alternatief
2
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Daily Chef Ravioli kaas product photo
Daily Chef Ravioli kaasDaily Chef Ravioli kaas2,09
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
190
Koolhydraten
22
Vetten
8
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0