0
Winkelmand

Rundercarpaccio met kaas, pesto en pijnboompitten

Deze kerstklassieker met carpaccio pesto en pijnboompitten is een gegarandeerd succes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de korsten van het brood en rooster. Besprenkel daarna met olie, Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaten.
  2. Open de verpakking en leg de rundercarpaccio op de borden. Dit gaat gemakkelijk door het plastic velletje op te tillen, de carpaccio omgekeerd op het bord te leggen en het velletje er vervolgens voorzichtig af te trekken.
  3. Verdeel de dressing over de carpaccio en strooi de kaassnippers en de geroosterde pijnboompitten er over (je kunt eventueel nog extra pijnboompitten roosteren en toevoegen). Maak de rucola aan met olijfolie extra vergine en balsamicoazijn. Garneer elke carpaccio met een flinke pluk van de rucola en 2 repen focaccia.

Ingrediënten

4 personen

4 sneetjes Boeren wit Tijgerbrood

2 pakjes Authentieke Carpaccio

80 gram rucola

50 gram zongedroogde tomaten

2 eetlepels Italiaanse kruiden

2 eetlepels olijfolie extra vergine

1 eetlepel balsamico azijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Boeren wit tijger brood heel product photo
Boeren wit tijger brood heelHeel witbrood1,07
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke carpaccio product photo
Trots van Coop Authentieke carpaccioAuthentieke Carpaccio van 100% rundvlees met kaas, pesto en pijnboompitten.3,69
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen italiaanse kruiden 13 g Pot1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie extra vierge product photo
g'woon Olijfolie extra viergeg'woon olijfolie extra vierge 250ml2,39
Alternatief
1
g'woon Balsamico di Modena product photo
g'woon Balsamico di Modenag'woon azijn balsamico di Modena 250ml2,79
Alternatief
1

Alternatief