0
Winkelmand

Salade met geitenkaasmousse, spekjes en frambozenvinaigrette

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de geitenkaas glad met een spatel. Klop in een andere kom de slagroom stijf.
  2. Spatel de kaas en slagroom voorzichtig door elkaar, breng op smaak met peper en zet in de koelkast. Bak de spekreepjes knapperig in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  3. Pureer de ingrediënten voor de dressing. Verdeel wat slablaadjes en dille over 4 borden.
  4. Schep met twee lepels een quenelle geitenkaasmousse op de sla. Verdeel de spekjes erover en besprenkel met de frambozendressing.

Ingrediënten

4 personen

100 gram zachte geitenkaas

125 milliliter slagroom

125 gram magere spekreepjes

150 gram gemengde bladsla

1 bosje dille

voor de dressing

100 gram diepvriesframbozen ontdooid

1 eetlepel mosterd

2 eetlepels wittewijnazijn

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel honing

Ingrediënten

Voor 4 personen

MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,69
Alternatief
1
Jonge bladsla & rucola product photo
Jonge bladsla & rucolaUnbranded Jonge bladsla & rucola 80 GRM VERPAKT1,19
Alternatief
2
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
330
Koolhydraten
6
Vetten
28
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
11
Vezels
1
Zout
1.5
Suiker
0