0
Winkelmand

Salade met rabarber en geitenkaas

Snel en eenvoudig een lekkere salade op tafel? Probeer eens deze snelle en lekkere salade met rabarber en geitenkaas uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rooster de pecannoten in een droge, hete koekenpan. Houd apart.
  3. Meng de rabarber in een ovenschaal met de honing en 1 eetlepel water en bak in de oven in circa 12 minuten zacht. Verdeel de veldsla, venkel en radijsjes over een grote schaal.
  4. Giet het honing-rabarbervocht uit de ovenschaal in een kommetje, voeg de azijn en olijfolie toe en klop tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de rabarber, geitenkaas en pecannoten over de salade en besprenkel met de dressing.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pecannoten

3 stengels rabarber in boogjes

3 eetlepels honing

75 gram veldsla

1 venkelknol in flinterdunne plakjes

1 bosje radijsjes in dunne plakjes

3 eetlepels balsamicoazijn

4 eetlepels olijfolie

125 gram zachte geitenkaas verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725008091 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Hak Rabarber compote product photo
Hak Rabarber compoteHAK Rabarbercompote 360gr1,39
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
12
Vetten
26
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0