0
Winkelmand

Salade met rosbief en scherpe saus

Probeer ook eens deze salade met rosbief en scherpe saus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ijsbergslabladeren voorzichtig los en leg ze samen met de radijsjes in ijswater.
  2. Houd wat koriander achter om te garneren. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout.
  3. Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal.
  4. Snijd de radijzen in dunne plakjes en verdeel die over de kommetjes.
  5. Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes.
  6. Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.

Ingrediënten

4 personen

1 krop ijsbergsla

1 bosje radijsjes

200 gram rosbief in dunne plakken

voor de dressing

1 bosje verse koriander gehakt

2 takjes verse munt alleen de blaadjes

1 rode peper in stukjes, zonder zaadjes

0.5 limoen sap

1 theelepel gembersiroop
of
1 theelepel honing

4 eetlepels zonnebloemolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,79
Alternatief
1
Radijs product photo
RadijsCoop Gezond & Vers Radijs 200 gram flow0,59
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
2
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Smaakt Gembersiroop product photo
Smaakt GembersiroopSmaakt Gembersiroop 215 ml fles3,79
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie 1000 ml1,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
195
Koolhydraten
4
Vetten
13
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0