0
Winkelmand

Salade Niçoise in een broodbol

Probeer ook eens deze heerlijke salade niçoise in een broodbol!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kapjes van de broodjes en hol de broodjes uit. Bestrijk de binnenkant van de broodjes met de mosterd.
  2. Verdeel de sla over de broodjes. Leg daarop in laagjes de tonijn, ansjovis, kappertjes, olijven, reepjes tomaat en eieren.
  3. Druk de vulling iets aan en giet wat dressing erop. Leg de uienringen erop en dek eventueel af met de broodkapjes.

Ingrediënten

4 personen

4 grote ronde harde broodjes

3 eetlepels mosterd

0.5 krop ijsbergsla in repen

2 blikjes tonijn uitgelekt

1 blikje ansjovisfilet in stukjes

2 eetlepels kappertjes

2 eetlepels olijven in plakjes

6 zongedroogde tomaatjes in reepjes

4 eieren in plakjes, hardgekookt

1 flesje caesardressing

1 rode ui in ringen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rond bruin brood heel product photo
Rond bruin brood heelRond bruin brood heel1,22
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
IJsbergsla naturel product photo
IJsbergsla naturelUnbranded IJsbergsla 100 GRM VERPAKT0,79
Alternatief
1
John West Tonijnstukken in water product photo
John West Tonijnstukken in waterJohn West Tonijnstukken Water 12x145gr1,85
Alternatief
1
John West Ansjovisfilet in olijfollie product photo
John West Ansjovisfilet in olijfollieJohn West Ansjovisfilet in olijfollie3,29
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Olijven knoflook product photo
Olijven knoflookCOOP Groene olijven knoflook 165 gram.2,00
Alternatief
1
Tomaat zongedroogd product photo
Tomaat zongedroogdTomaat zongedroogd2,69
Alternatief
3
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Remia Salata Caesar Dressing product photo
Remia Salata Caesar DressingRemia Salata Caesar1,39
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
545
Koolhydraten
43
Vetten
23
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
37
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0