0
Winkelmand

Salamitoffees

Probeer ook eens deze heerlijke Salamitoffees!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bestrijk de deeglapjes met pesto. Leg daarop plakjes salami maar laat de deegranden vrij.
  3. Verdeel de gorgonzola en de bosui in het midden over de salami.
  4. Vorm een rol van het deeg zodat de vulling er goed in blijft. Draai de uiteinden van de rolletjes stevig rond zoals bij een toffee.
  5. Leg ze op de ingevette bakplaat en bestrijk de bovenkant van het deeg met losgeklopte eidooier.
  6. Bak ze in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes bladerdeeg ontdooid, diepvries

4 eetlepels pesto

100 gram salami

100 gram gorgonzola in miniblokjes

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

1 eidooier

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
450
Koolhydraten
18
Vetten
35
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0