0
Winkelmand

Salsa van gegrilde druiven van René Pluijm

Geen zomer zonder druiven natuurlijk. Deze salsa van gegrilde druiven is een frisse verrassing!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de wijn en balsamico-azijn in tot een stroop, totdat er ongeveer 100 ml overblijft.
  2. Gril de tros druiven en laat afkoelen. Hak de druiven grof. Snijd de paprika fijn en doe de kruiden erbij. Meng het geheel met elkaar en breng op smaak met de limoenrasp, zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

200 milliliter rode wijn

200 milliliter balsamico-azijn

1 tros rode druif

0.5 gele paprika in blokjes

1 teen knoflook gesnipperd

0.25 rode peper fijngehakt

0.25 blad peterselie gesnipperd

rasp van een limoen (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
g'woon Balsamico di Modena product photo
g'woon Balsamico di Modenag'woon azijn balsamico di Modena 250ml2,49
Alternatief
1
Pitloze rode druiven product photo
Pitloze rode druivenDruiven rood pitloos, Coop, 500 gram2,19
1
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,19
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief