0
Winkelmand

Salty fudgeblokjes

Probeer eens deze salty fudgeblokjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet de ovenschaal in en bekleed de bodem met bakpapier.
  2. Breng alle ingrediënten in een pan met dikke bodem aan de kook en laat circa 20 minuten zachtjes koken.
  3. Laat een druppel van het mengsel in een bakje ijskoud water vallen. Als je deze druppel daarna tot een balletje kunt kneden, is de fudge goed. Kook anders nog iets langer.
  4. Laat het mengsel een paar minuten afkoelen en roer of klop door tot het net zo dik is als pindakaas.
  5. Verdeel het fudgemengsel over de bakvorm.
  6. Laat verder afkoelen en circa 4 uur drogen tot de fudge stevig wordt.
  7. Snijd in repen en daarna in blokjes.

Ingrediënten

600 gram suiker

2 zakjes vanillesuiker

100 gram boter

250 milliliter slagroom

1 theelepel grof zeezout

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
21
Vetten
3
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0