0
Winkelmand

Salty fudgeblokjes

Probeer eens deze salty fudgeblokjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet de ovenschaal in en bekleed de bodem met bakpapier.
  2. Breng alle ingrediënten in een pan met dikke bodem aan de kook en laat circa 20 minuten zachtjes koken.
  3. Laat een druppel van het mengsel in een bakje ijskoud water vallen. Als je deze druppel daarna tot een balletje kunt kneden, is de fudge goed. Kook anders nog iets langer.
  4. Laat het mengsel een paar minuten afkoelen en roer of klop door tot het net zo dik is als pindakaas.
  5. Verdeel het fudgemengsel over de bakvorm.
  6. Laat verder afkoelen en circa 4 uur drogen tot de fudge stevig wordt.
  7. Snijd in repen en daarna in blokjes.

Ingrediënten

600 gram suiker

2 zakjes vanillesuiker

100 gram boter

250 milliliter slagroom

1 theelepel grof zeezout

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
110
Koolhydraten
21
Vetten
3
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0