0
Winkelmand

Saté udang

Probeer eens deze saté udang!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de satéstokjes in water.
  2. Meng de sojasaus of ketjapmarinade met de knoflook, korianderpoeder (ketoembar), het limoensap en de wokolie.
  3. Schep de garnalen (reuzen- of cocktailgarnalen) erdoor en laat circa 10 minuten marineren.
  4. Rijg de garnalen aan de satéstokjes. Verhit een grillpan of ovengrill en rooster de saté circa 2 minuten per kant. Keer tussendoor een keer om.
  5. Serveer de saté udang met chilisaus of woksaus sweet chili.
  6. Lekker met kroepoek.

Ingrediënten

2 eetlepels sojasaus
of
2 eetlepels ketjap marinade

3 teentjes knoflook fijngehakt

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

2 eetlepels limoensap

3 eetlepels wokolie

24 grote garnalen

zoete chilisaus (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Conimex  Marinade Ketjap product photo
Conimex Marinade KetjapConimex Ketjap Marinade 250ML 6x1,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8016438001610 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
8710319519101 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Go-Tan Chilli sauce sweet product photo
Go-Tan Chilli sauce sweetGo-Tan Chilli Sauce 500 MLT fles2,02
Alternatief
1

Alternatief