0
Winkelmand

Schotse wentelteefjes

Probeer eens deze Schotse wentelteefjes!

Bereiding
Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk en een snuf (zee)zout. Week de sneetjes brood in dit mengsel.
  2. Verhit de boter en bak hierin het brood circa 2 minuten per kant. Meng intussen 1 eetlepel whisky door de marmelade.
  3. Klop de slagroom met de rest van de whisky en de basterdsuiker lobbig. Bestrijk de wentelteefjes aan Ć©Ć©n kant met de marmelade en serveer ze met de whiskyroom.

Ingrediƫnten

3 eieren

200 milliliter melk

4 sneeƫn grof bruinbrood
of
4 sneeƫn mueslibrood

75 gram boter

3 eetlepels whisky

4 eetlepels sinaasappelmarmelade

200 milliliter slagroom

2 eetlepels witte basterdsuiker

Ingrediƫnten

Voor 0 personen

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
33
Vetten
40
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
12
Vezels
2
Zout
0.5
Suiker
0