0
Winkelmand

Schotse wentelteefjes

Probeer eens deze Schotse wentelteefjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de melk en een snuf (zee)zout. Week de sneetjes brood in dit mengsel.
  2. Verhit de boter en bak hierin het brood circa 2 minuten per kant. Meng intussen 1 eetlepel whisky door de marmelade.
  3. Klop de slagroom met de rest van de whisky en de basterdsuiker lobbig. Bestrijk de wentelteefjes aan één kant met de marmelade en serveer ze met de whiskyroom.

Ingrediënten

3 eieren

200 milliliter melk

4 sneeën grof bruinbrood
of
4 sneeën mueslibrood

75 gram boter

3 eetlepels whisky

4 eetlepels sinaasappelmarmelade

200 milliliter slagroom

2 eetlepels witte basterdsuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Grof volkoren brood heel product photo
Grof volkoren brood heelHeel volkorentarwebrood1,74
Alternatief
1
Mueslibrood product photo
MueslibroodTarwebrood met vruchten en noten1,99
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
8710624208240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Extra jam sinaasappel marmelade product photo
g'woon Extra jam sinaasappel marmeladeg'woon extra jam Sinasappelmarmelade 450g pot1,47
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
565
Koolhydraten
33
Vetten
40
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
12
Vezels
2
Zout
0.5
Suiker
0