0
Winkelmand

Scrambled eggs op toast van Food From Claud Nine

Scrambled eggs op toast gemaakt door Claudia van Food From Claud Nine

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm 15 gram boter in een koekenpan en bak aan beide kanten je brood totdat mooi goudbruin. Je zou ook je brood in een broodrooster kunnen doen en dan met boter insmeren, maar dit is veel smakelijker.
  2. Verhit in een steelpan de overige boter, hou het vuur laag. Wanneer de boter is gesmolten voeg je de eieren toe. Roer met een houten lepel geregeld door, maar hou het vuur laag. Wanneer je kaas of zalm wil toevoegen, doe dat dan hier.
  3. Wanneer de eieren beginnen te stollen, het kan even duren, breng dan op smaak met peper en zout. Haal de eieren van het vuur wanneer je ze eigenlijk nog nét iets te nat vind, ze garen namelijk nog een beetje na.
  4. Verdeel de eieren over de toast en garneer met bieslook.

Ingrediënten

2 personen

2 stuks brood naar keuze

4 stuks grote eieren

40 gram bakboter

1 snufje peper en zout

1 takje bieslook

Ingrediënten

Voor 2 personen

Boeren volkoren brood heel product photo
Boeren volkoren brood heelHeel volkorentarwebrood1,63
Alternatief
1
8710725040411 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bak & braad product photo
g'woon Bak & braadg'woon Bak & Braad 400ml0,95
Alternatief
1
8715800000595 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief