0
Winkelmand

Semifreddo

Probeer ook eens deze heerlijke semifreddo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Roer de yoghurt los en schep de slagroom er rustig doorheen.
  2. Schep de kersen en chocolade erdoor en vul de bekers met dit mengsel.
  3. Dek af met vershoudfolie en zet de bekers rechtop in de diepvries. Laat in 2 uur bevriezen.
  4. Neem de bekers vlak voor het serveren uit de diepvries en doop ze even in heet water.
  5. Stort de semifreddo op bordjes en giet er eventueel wat siroop van de kersen langs.

Ingrediënten

4 personen

200 milliliter slagroom

1 zakje vanillesuiker

200 gram Griekse yoghurt

50 gram amarenekersen uitgelekt, pot

75 gram pure chocolade met hazelnoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
8717772025323 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ritter Sport Puur hele hazelnoot product photo
Ritter Sport Puur hele hazelnootDunkle Voll-Nuss1,42
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
15
Vetten
31
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0