0
Winkelmand

Shakshuka met bloemkool

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Verwijder de stronk van de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
  2. Verhit een flinke scheut olijfolie in een grote hapjespan. Voeg de bloemkool en de ras el hanout toe en roerbak 6 minuten. Roer de paprika erdoor en bak nog 5 minuten.
  3. Doe de tomatenblokjes erbij. Maak vier kuiltjes in de tomatensaus en breek een eitje open in elk kuiltje. Zet de deksel op de pan en stoom de eitjes in ongeveer 6 - 8 minuten gaar.
  4. Zet de pan op tafel en serveer met het naanbrood.

Ingrediënten

4 personen

1 bloemkool

4 eieren

800 gram tomatenblokjes

3 paprika's

2 eetlepels ras el hanout

4 naanbroden

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
2
Paprikamix product photo
PaprikamixPaprikamix1,99
Alternatief
1
Patak's Naanbrood volkoren product photo
Patak's Naanbrood volkorenPatak's Naanbrood volkoren2,29
1

Niet beschikbaar

ras el hanout
Geen product gevonden

Alternatief