0
Winkelmand

Sinaasappel-laagjespudding

Probeer ook eens deze heerlijke sinaasappel-laagjespudding!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de blaadjes gelatine circa 5 minuten weken in koud water.
  2. Verwarm het druivensap met de suiker en los hier de gelatine in op tot er geen klontjes meer zijn.
  3. Klop dit mengsel goed door 500 mililiter sinaasappelsap en roer tot het afgekoeld en lobbig is.
  4. Roer de rest van het sap goed door de mascarpone. Verdeel dit over de bodem van 4 hoge glaasjes.
  5. Verdeel de partjes sinaasappel over de mascarpone en giet de glazen dan verder vol met de sinaasappelgelei.
  6. Laat de pudding een paar uur opstijven in de koelkast en serveer met een lange lepel.

Ingrediënten

8 blaadjes gelatine

150 milliliter witte druivensap pak

2 eetlepels suiker

600 milliliter sinaasappelsap vers geperst

100 gram mascarpone
of
100 gram verse roomkaas

1 sinaasappel in partjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Appelsientje Fruitdruifje volle smaak product photo
Appelsientje Fruitdruifje volle smaakAppelsientje vruchtensap Minder Fruitsuiker Fruitdruifje 1 lt pak met punt1,95
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Coop Vers sap sinaasappel fles product photo
Coop Vers sap sinaasappel flesCoop Sinaassap 1000 ml Fles2,99
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
29
Vetten
12
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0