0
Winkelmand

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee.
  2. Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten.
  3. Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in bakpapier en bind er een stukje rolladetouw om.
  4. Neem ze in een boterhamdoosje mee als lunch of voor een picknick.
  5. Eet de pannenkoeken met de Breaker High Protein vanilleyoghurt erbij.

Ingrediënten

2 personen

5 eetlepels sinaasappelmarmelade

1 theelepel rozemarijn gehakt

2 pannenkoeken kant-en-klaar

2 groene appels geschild, in dunne partjes

100 gram roomkaas met kruiden

50 gram walnoten grof gehakt

2 zakjes vanilleyoghurt à 100 g

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Extra jam sinaasappel marmelade product photo
g'woon Extra jam sinaasappel marmeladeg'woon extra jam Sinasappelmarmelade 450g pot1,47
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Jan Pannenkoeken naturel product photo
Jan Pannenkoeken naturelJAN Pannenkoek naturel Nieuw 540 gram2,49
Alternatief
1
Granny Smith appels product photo
Granny Smith appelsGranny Smith appels2,59
Alternatief
1
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
8710624283865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
835
Koolhydraten
88
Vetten
42
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0