0
Winkelmand

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee.
  2. Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten.
  3. Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in bakpapier en bind er een stukje rolladetouw om.
  4. Neem ze in een boterhamdoosje mee als lunch of voor een picknick.
  5. Eet de pannenkoeken met de Breaker High Protein vanilleyoghurt erbij.

Ingrediënten

2 personen

5 eetlepels sinaasappelmarmelade

1 theelepel rozemarijn gehakt

2 pannenkoeken kant-en-klaar

2 groene appels geschild, in dunne partjes

100 gram roomkaas met kruiden

50 gram walnoten grof gehakt

2 zakjes vanilleyoghurt à 100 g

Ingrediënten

Voor 2 personen

8710624291549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Jan Pannenkoeken naturel product photo
Jan Pannenkoeken naturelJAN Pannenkoek naturel Nieuw 540 gram2,49
Alternatief
1
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Garlan Roomkaas kruiden product photo
Garlan Roomkaas kruidenGarlan Roomkaas kruiden0,75
Alternatief
1
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Den Eelder boeren vanille yoghurt product photo
Den Eelder boeren vanille yoghurtden Eelder Boeren Vanille Yoghurt 1 L1,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
835
Koolhydraten
88
Vetten
42
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0