0
Winkelmand

Sint-sateetjes met speculaas satésaus

In deze spiesjes komen alle smaken samen.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ketjap, honing en olijfolie in een kom.
  2. Knijp met een knoflookpers de knoflookteen er bovenuit en roer door de marinade.
  3. Snijd de kipfilet in de lengte in dunne repen.
  4. Voeg toe aan de kom en laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
  5. Rijg de repen in een s-vorm op de satéprikkers, knip de prikkers af zodat ze in de pannetjes passen.
  6. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Roer er 2 tl koek- en speculaaskruiden door.
  8. Bak de sateetjes in wat (olijf)olie of boter ongeveer 8 minuten tot ze gaar zijn.

Ingrediënten

8 personen

3 eetlepels ketjap

1 eetlepel honing

1 eetlepel olijfolie

1 stuk knoflookteen

500 gram kipfilets

1 bakje kant-en-klare satésaus

2 theelepels koek- of speculaaskruiden

1 eetlepel bakboter

Ingrediënten

Voor 8 personen

Sum & Sam Boemboe babi ketjap product photo
Sum & Sam Boemboe babi ketjapSum & Sam Boemboe babi ketjap0,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8718882288363 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624261115 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
Alternatief
1
g'woon Bak & braad product photo
g'woon Bak & braadg'woon Bak & Braad 200gr0,42
Alternatief
1

Alternatief