0
Winkelmand

Sintallabub

Probeer eens dit heerlijke toetje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de basterdsuiker en amaretto lobbig tot bijna stijf.
  2. Verkruimel de speculaasjes grof en schep door de slagroom.
  3. Verdeel over de glazen en bestrooi met geroosterd amandelschaafsel en een snufje kaneelpoeder.

Ingrediënten

4 personen

500 milliliter slagroom

4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

2 eetlepels amaretto
of
2 eetlepels koffielikeur

100 gram speculaasjes

4 eetlepels amandelschaafsel geroosterd

1 theelepel kaneelpoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
2
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
Nescafé Latte amaretto product photo
Nescafé Latte amarettoNESCAFE LATTE Instant Koffie Amaretto 140 Gram Doos2,49
Alternatief
1
8410024700015 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Speculaas brokken product photo
Coop Speculaas brokkenCoop Speculaasbrokken 375 g wikkel1,19
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief