0
Winkelmand

Sla-hapjes

Een heerlijk Hollands recept voor sla-hapjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de buitenste bladeren van de krop, was en droog ze voorzichtig en bewaar ze voor een salade.
  2. Was acht van de binnenste kleinere bladeren in ijskoud water en droog ze voorzichtig.
  3. Kook de doperwten in circa 5 minuten beetgaar in water met zout en koel ze onder koud stromend water af.
  4. Laat ze goed uitlekken en vermeng ze met de eiersalade. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Leg op elk blaadje sla een plakje ham, een beetje eiersalade en fijngeknipt bieslook.
  6. Rol de sla op en steek vast met een prikker. Leg de rolletjes op een schaal. Garneer met de rest van de bieslooksprieten.

Ingrediënten

4 personen

1 krop sla vers

50 gram diepvriesdoperwten

4 eetlepels eiersalade

8 plakjes beenhammen

5 sprieten bieslook om te garneren

5 sprieten bieslook om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ijsbergsla product photo
IjsbergslaIjsbergsla0,79
Alternatief
1
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,94
1
Beenham naturel product photo
Beenham naturelBeenham 1 st7,18
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Niet beschikbaar

eiersalade
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
4
Vetten
8
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0