0
Winkelmand

Slawraps met pittige kip, perzik en pindadip

Probeer deze slawraps met pittige kip eens, heerlijk gecombineerd met perzik en pindadip!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit een koekenpan met de zonnebloemolie. Voeg de sambal toe en bak de kipfilet in circa 10 minuten op een middelhoge stand gaar en goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de pindakaas met het limoensap, de sojasaus en gember. Voeg eventueel wat water toe om het geheel vloeibaarder te maken.
  3. Snijd de onderkant van de krop sla, was en droog de blaadjes. Vul de slablaadjes met wat pittige kip en leg er plakjes perzik naast. Rol op en serveer met de pindadip.

Ingrediënten

300 gram kipfilets

2 eetlepels zonnebloemolie

2 eetlepels sambal badjak

4 eetlepels pindakaas

1 limoen sap

2 eetlepels sojasaus

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

1 krop ijsbergsla

2 perziken in dunne plakjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Conimex Sambal badjak product photo
Conimex Sambal badjakConimex Sambal badjak1,65
Alternatief
1
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot3,19
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8711200208401 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Ijsbergsla product photo
IjsbergslaIjsbergsla0,99
Alternatief
1
38900028985 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief