0
Winkelmand

Slow roasted spagaat-kip

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de kip met het vel naar beneden op het rooster van de barbecue en laat in circa 10 minuten aan beide kanten bruin worden. Keer regelmatig met behulp van een tang.
  2. Leg een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie of bakplaat onder de kip en sluit het deksel van de barbecue. Rooster de kip in 30-40 minuten gaar. Controleer met een prikker of de kip gaar is. Als er helder vocht uitloopt of het vlees makkelijk loslaat, is de kip gaar.
  3. Laat de kip nog 10 minuten rusten onder een stuk folie. Lekker met aioli of knoflooksaus en een tomatensalade met feta en koriander.

Ingrediënten

4 personen

1 theelepel gerookt paprikapoeder

0.5 theelepel knoflookpoeder

0.5 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

2 eetlepels olijfolie

1 kip panklaar

Ingrediënten

Voor 4 personen

8712200856104 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Knoflookpoeder product photo
Verstegen KnoflookpoederVerstegen Knoflook poeder 50 g Pot2,25
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Coop Scharrel hele kip product photo
Coop Scharrel hele kipCOOP Hele kip 1 STER Fixed Weight8,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
225
Koolhydraten
0
Vetten
13
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0.3
Suiker
0