0
Winkelmand

Smeuïge omelet met laagjes van Freya Elders

Probeer eens deze smeuïge omelet met laagjes van Freya Elders!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kluts de eieren in een schaal.
  2. Doe dit niet te hard om het mengsel niet te waterig te maken.
  3. Voeg zout en een flinke scheut neutrale olie toe.
  4. Doe de resterende olie in een kleine koekenpan en zet deze op hoog vuur.
  5. Wanneer de olie heet is geworden, kan het eiermengsel erbij.
  6. Laat de randen een beetje stollen.
  7. Til nu met een spatel de randen iets op en laat het vloeibare ei van de omelet aflopen.
  8. Blijf dit herhalen totdat al het vloeibare ei is verdwenen.
  9. Snijd de omelet in de pan in vieren en keer elk stuk om.
  10. Bak de andere kant nog even kort op hoog vuur en serveer de omelet direct.
  11. Wil je de omelet heel houden? Keer de omelet dan om met behulp van een pannendeksel of een groot bord.
  12. Lekker met sla en een geroosterde boterham.

Ingrediënten

1 persoon

2 eieren

zout (naar smaak toevoegen)

3 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1

Alternatief