0
Winkelmand

Smoor van spek en ketjap

Probeer eens deze smoor van spek en ketjap!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de uien circa 5 minuten. Voeg de knoflook en gember toe en fruit 1 minuut mee.
  2. Voeg het zuurkoolspek toe en bak een paar minuten mee op een lage stand.
  3. Voeg de sambal en ketjap toe en giet een scheut water erbij tot het vlees net onder staat. Laat afgedekt circa 30 minuten smoren.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olie

2 uien grof gesnipperd

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 stuk verse gember fijngehakt, geschild, ca. 1 cm

500 gram zuurkoolspek in blokjes

1 eetlepel sambal

5 eetlepels ketjap manis

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
2
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1
Zuurkoolspek zonder zwoerd product photo
Zuurkoolspek zonder zwoerdZuurkoolspek stukje3,50
2
Conimex  Oelek Sambal product photo
Conimex Oelek SambalConimex Sambal Oelek Sac 200G 6x1,35
Alternatief
1
Conimex Ketjap manis product photo
Conimex Ketjap manisConimex Ketjap Manis 500ML 6x1,99
Alternatief
1

Alternatief