Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Snijd de bananen in stukken van 3 cm, doe ze in een ruime diepvrieszak en vries ze 4 uur in. Leg ze zoveel mogelijk los van elkaar, zorg dat het geen klomp wordt. Laat de banaan en aardbeien 10 minuten ontdooien.
- Verhit ondertussen een koekenpan en rooster het amandelschaafsel in ca. 3 minuten op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
- Pers 1 sinaasappel uit en snijd de rest in partjes. Snijd de biet in stukjes.
- Pureer de bananen en aardbeien met het sinaasappelsap, biet, andijvie en amandeldrink in de blender tot een gladde smoothie.
- Roer de helft van het amandelschaafsel erdoor. Verdeel over 4 glazen, bestrooi met de rest van het amandelschaafsel en garneer met de sinaasappel.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 245
- Koolhydraten
- 39
- Vetten
- 6
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 5
- Vezels
- 6
- Zout
- 0.2
- Suiker
- 0