0
Winkelmand

Snackpaprika's met kruidenricotta

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ricotta met de knoflook, citroenrasp, -sap, de basilicum en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Vul de halve paprika's met deze kruidenricotta en bestrooi met de pijnboompitten.
  3. Bak circa 15 minuten in de oven. Garneer met 1 eetlepel fijngehakte bieslook.

Ingrediënten

200 gram ricotta

1 teentje knoflook geperst

0.5 citroen rasp en sap

1 handje basilicum fijngehakt

1 handje bieslook fijngehakt

10 mini paprika's gehalveerd, schoongemaakt

1 eetlepel pijnboompitten

Ingrediënten

Voor 0 personen

Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Paprikamix product photo
PaprikamixPaprikamix1,89
Alternatief
3
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1

Alternatief